Monday, October 4, 2010

Setelah Sebulan....

Assalamualaikum member2 kus....
Hukhukhuk....dah sebln rupenyer aku x update blog...bukan aper.xder citer yg best...n aku pun slalu x cukup masa....
aku baru je balik bkursus pada 1,2 dan 3 hb 10...yakni smlm ,klmarin n lagi 1 kelmarin aku n grup opis pg kursus kat hotel impian morib...
walaupun hotel morib ni ok2 jer keadaan nyer tp pengisian kursus aku tu mmg enjoy giler...
tp yg paling best bila sume kakitangan n pegawai dari unit kewangan aku ni dpt bkumpul samer...kami saling mengenali satu sama lain dgn lebih erat kat sini.bgelak ketawa n dpt wat aktiviti samer2...mmg kenangan manis yg x mgkin buleh dbeli ngan wang ringgit...sampai buleh tepuk tampar ngan bos, mkn semeja lagi....bos aku akauntan.....serius jer kat opis tp rupenye sengal jugak mcm kami2 ni...tp ttp maintain bijak...hukhukhuk.
byk gmbr2 menarik n cumel aku waktu kat kursus ni...nanti aku update ye...
dah lama x citer pasal meow...aku cuma nak tunjukkan gmbr sekor meow kesayangan aku ni..tp dia telah hilang pd 31 Ogos 2008....smpai skrg dia masih setia aku jdkan wall paper kat hfon aku...


namanya danny....kutip kat Btg Kali bsama 4 beradiknyerr...cuma dia je pnjg umur...lelain mati coz cirit birit...nanti la citer lagi...aku nak buka youtube...latih nyanyi lagu PARACHUTE nyanyian cheryl cole...nanti aku nak prsembahkan utk kekwn aku kat karok nanti...

punyer la cun si pempuan nama cheryl cole ni buleh lak laki dia ashley cole tu curang ngan betina lain....ha inilah lelaki...mmg x buleh percayer.....huhhhhh!!!!

9 comments:

mr.curly said...

laa.. nape xmasukkn gambo g krsus tu??..jwbnye, kene tgu lg sbln le.. huhu

zarra said...

Wei brader mr curly, gmbr2 cumel wa tu ada kat dlm shared document opis ler...sok nak save dlm thumb drive...hak hak hak..kalu x bln dpn mgkin thn dpn baru n3 utk citer g kursus tu dikuarkan utk tatapan umum...huhuhu.

dya adriza said...

Kucing tu comel! macam saya hehe

hamzah ian said...

gua geli kucing

zarra said...

dya adriza:mmg pun awak cumel...mcm kucin sy...(meow...!meow...!meow...!)-kucin2 sy stujus tu....

hamzah ian: naper geli ngan kucin??cuba peluk skali...psti nak peluk lagi...hukhukhuk...

mama lala said...

u mmg sangat mencintai kucing...support u 100% cik zarra

Zikri Husaini said...

comelnya kucing tuh.. jaga2 baik2 k... heee

blog-tips-kurus said...

sok 24th wok! mmmm....
t'pakse la meow ko ni interprem lame2 sini.
** sila jgn maki2 meow ye.
kaoo ingat depa x phm ke??

+d.O.Y.A.h+ said...

comernye kucing dia